ΑΘήνα 9,84: Στόχος να γίνει το μικρόφωνο του πολίτη

Το παρόν και το μέλλον των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης, ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε ο Αθήνα 984, στο αμφιθέατρο του σταθμού.

Την ημερίδα άνοιξε με ομιλία της η πρόεδρος του ΔΣ του Α984 Ρέα Γαλανάκη η οποία τόνισε ότι ο Α984 έχει ξεκινήσει μια ποιοτική πορεία με μικρά βήματα φιλοδοξώντας να υπάρχουν πολλές φωνές της Αθήνας. Θα παλέψουμε για τη σωτηρία του Α984 τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υπογραμμίζοντας ότι ο σταθμός χρειάζεται χρόνο για να εξυγιανθεί και να αναπτυχθεί.

«Στόχος είναι από ντουντούκα του δημάρχου να μετατραπεί σε μικρόφωνο του πολίτη, να γίνει σταθμός προσανατολισμένος στην πόλη και να στραφεί στη νεολαία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης ενώ έκανε εκτενή αναφορά και στην κατάσταση που βρήκε στον Α984.

Ο γενικός διευθυντής του Α984 Τάκης Καμπύλης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση της ΔΕΡΑ και να δημιουργηθούν νέα προϊόντα.

Από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Στέλιος Λάμπρου ανάφερε ότι δεν μπορεί η αυτοδιοίκηση να δρα ως ανώνυμη εταιρία. Ο Α984 πρόσθεσε θα πρέπει να είναι μια υπηρεσία του δήμου με σταθερή εργασία και μισθούς.

«Επιμένουμε σε ένα ραδιόφωνο με μέλλον και προοπτική» τόνισε η  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Πορτάλιου, υποστηρίζοντας τη ριζική ανανέωση του Α984.

Κατά της μετατροπής του Α984 σε Ανώνυμη Εταιρία αλλά και των απολύσεων τάχθηκε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».

Να σημειωθεί ότι παρέμβαση στην ημερίδα έκανε και ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Χόνδρoς.

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΑ 9,84

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ