Αναβλήθηκε η δίκη του Απόστολου Γκλέτσου

Για μεθαύριο Παρασκευή αναβλήθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας η εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος κατηγορείται για τις μπάρες που ξήλωσε στα διόδια της Πελασγίας στην Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, για να έχουν -όπως ο ίδιος λέει- ελεύθερη διάβαση οι κάτοικοι του δήμου του.

Η δίκη αναβλήθηκε τόσο λόγω παρέλευσης του ωραρίου (είχε το νούμερο 56) όσο και λόγω κωλύματος του δικηγόρου του, που έπρεπε να βρίσκεται στον Άρειο Πάγο.

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι και φορείς, είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Λαμίας, εκφράζοντας την υποστήριξή του στο δήμαρχο Στυλίδας (βλ. παλαιότερο παρασκήνιο aftodioikisi.gr εδώ).

Ο Απόστολος Γλέτσος

Όπως λέει ακόμη και σήμερα ο δήμαρχος, «το αποτέλεσμα εκείνων των κινητοποιήσεων ήταν να ξεκινήσουν τα έργα στο παράπλευρο δίκτυο, ενώ μοιράστηκαν στους κατοίκους περίπου 1.600 κάρτες ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια… Κάτω από τις ίδιες συνθήκες ακριβώς το ίδιο θα έκανα. Άλλωστε όλοι εμείς διεκδικούσαμε το δίκιο μας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ