Α. Παχατουρίδης: Ένα… μικρό νοσοκομείο το Κ.Υ. Περιστερίου

Τους χώρους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου επιθεώρησε προχθές ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι «πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής υγείας που έχουν μεγάλη ανάγκη οι κάτοικοι της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Αττικής».

Ζήτησε, δε, την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα που θα προκύψουν τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας, ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ότι «πρέπει να στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό γιατί κτηριακά είναι ένα μικρό νοσοκομείο, ικανό να βοηθήσει αποτελεσματικά στην υγεία των Περιστεριωτών και των κατοίκων της δυτικής Αττικής».

Ευρεία σύσκεψη

Νωρίτερα, ο δήμαρχος συμμετείχε σε σύσκεψη για τη λειτουργία τού Κ.Υ. Περιστερίου, στην οποία παρέστησαν ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης Μιχάλης Τιμοσίδης, η αντιδήμαρχος Μαίρη ΤσιώταΜάρκου,ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, ιατρός Κώστας Λαλένης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Τάτσης, η πρόεδρος της 4ης δημοτικής κοινότητας Ευαγγελία Γύφτου, καθώς και στελέχη του υπουργείου Υγείας.

Ώρες λειτουργίας και υπηρεσίες του Κ.Υ. Περιστερίου

Το Κέντρο Υγείας στην οδό Χρ. Λαδά 43, έναντι της Β΄ ΔΟΥ στο Μπουρνάζι πλέον, δέχεται πολίτες του Περιστερίου και της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Αττικής, από 09:00-15:00. Μέσα στο μήνα Μάιο θα λειτουργεί από 08:00-20:00 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε 24ωρη λειτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Υγείας διαθέτει παθολογικό, καρδιολογικό, πνευμονολογικό, παιδιατρικό και οδοντιατρικό τμήμα, καθώς επίσης μπορούν να διεξάγονται βιοχημικές, ακτινολογικές εξετάσεις και εξέταση υπερήχου.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση