Σταυρίδης: Fuck you. Οι Έλληνες είναι… ηλίθιοι!

Την άποψη ότι οι Έλληνες είναι κάτω του μετρίου αναφορικά με τη νοημοσύνη εκφράζει σε συνέντευξή του στη νορβηγική εφημερίδα «Bergens Tidente», ο Στέλιος Σταυρίδης, ενώ βρισκόταν στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.  Παράλληλα κ. Σταυρίδης εμφανίζεται να υβρίζει αγγλιστί (Fuck you) όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις.

«Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους» και αποκάλυψε το pressproject.gr.

Παράλληλα, ο κ. Σταυρίδης ερωτηθείς για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού είπε χαρακτηριστικά: «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ