Με το «European Seal of Excellence 2011» τιμήθηκε η Vidavo Α.Ε.

Με ένα ακόμα Ευρωπαϊκό βραβείο, το «European Seal of e-Excellence 2011», αυτή τη φορά, τιμήθηκε η VIDAVO.

Οι νικητές του «European Seal of e-Excellence 2011», ανακοινώθηκαν στις 1 Μαρτίου στην έκθεση CeBIT στο Ανόβερο της Γερμανίας, με τη VIDAVO συμπεριλαμβάνεται στους πλατινένιους νικητές του διαγωνισμού και είναι η μόνη εταιρία από την Ελλάδα η οποία βρίσκεται στην λίστα των νικητών για το 2011.

«Η ανταμοιβή αυτή των καινοτόμων προσπαθειών μάρκετινγκ, θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να ενισχύσουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας, για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σε ευρύτερες αγορές», ανέφερε η Κα. Ψυμάρνου, Γενική Διευθύντρια  της εταιρίας, όταν παρέλαβε το βραβείο.

Να σημειωθεί ότι η VIDAVO A.E. είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο χώρο της τηλεματικής στην υγεία.

Κατά την πενταετή λειτουργία της έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις για την καινοτομική της δράση και έχει υλοποιήσει με επιτυχία δίκτυα εφαρμογής υπηρεσιών τηλεμετρίας ιατρικών παραμέτρων ευπαθών και απομακρυσμένων ομάδων πληθυσμού στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Άξονας δράσης της εταιρίας αποτελεί η αξιοποίηση της ιατρικής πληροφορικής και της τηλεματικής στην υγεία για την ενίσχυση της πρόσβασης των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ