Η INTERAMERICAN ανταποκρίνεται σε μαθητικές ανάγκες και στην Πάτρα

Στο πλαίσιο των ποικίλων ενεργειών της για την υποστήριξη των «κοιτίδων» της παιδείας και εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες η INTERAMERICAN, με πρωτοβουλία του περιφερειακού διοικητικού κέντρου της στην Πάτρα, προσέφερε στο 4ο ΕΠΑΛ της πόλης δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του Λυκείου.

Η παράδοση των Η/Υ πραγματοποιήθηκε από τον Χρήστο Παπαχρήστου, περιφερειακό διευθυντή πωλήσεων νοτιοδυτικής Ελλάδος και την  Χάρι Μανιατοπούλου, διοικητικό στέλεχος της εταιρείας στην Πάτρα. Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία της INTERAMERICAN η  Αικατερίνη Γκίκα, διευθύντρια του Λυκείου, τόνισε την πρακτική σημασία της προσφοράς, επισημαίνοντας ότι «θα συμβάλει στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών μάθησης και θα διευκολύνει τους μαθητές στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Ο κ. Παπαχρήστου, εκ μέρους της εταιρείας, υπογράμμισε το έμπρακτο ενδιαφέρον της για συνδρομή στην κάλυψη ευρύτερων αναγκών -πέραν των ασφαλιστικών- που έχουν οι τοπικές κοινωνίες ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία και συμπλήρωσε ότι η INTERAMERICAN εκφράζει την εταιρική υπευθυνότητά της σε κάθε πεδίο κοινωνικής αναφοράς, με βάση το σχέδιο ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΩΡΕΑ, INTERAMERICAN, 4Ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση