Έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα Αττικά Πολυκαταστήματα

Τα Αττικά Πολυκαταστήματα να ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης καθώς ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ακινήτου της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, στην οδό Τσιμισκή 48-50 αφού τα Αttica ήταν η μόνη εταιρεία που κατέθεσαν προσφορά.

Η εταιρεία, ικανοποίησε με την προσφορά της όλους τους όρους που είχε θέσει η Μονή και υπέγραψε το πρακτικό ανακήρυξης πλειοδότη, ενώ το μισθωτήριο θα υπογραφεί στις 16 του μήνα.

Η αλυσίδα, ενοικιάζει το ακίνητο της Τσιμισκή για περίοδο 12 ετών, προσφέροντας μίσθωμα 105.000 ευρώ το μήνα, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να υλοποιήσει επενδύσεις ανακαίνισης του κτηρίου τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ και να δημιουργήσει 160 θέσεις μισθωτής εργασίας, προσλαμβάνοντας 50 παλιούς εργαζόμενους της «Φωκάς».

Να σημειωθεί ότι με την υπογραφή του μισθωτηρίου τα Attica θα πρέπει να προκαταβάλλουν το 10% του κατωτάτου μηνιαίου μισθώματος δέκα ετών, ήτοι ποσό 1.260.000 ευρώ. Με την καταβολή του ποσού αυτού, η Μονή, καλύπτει το ποσό που της όφειλε η «Φωκάς» από ενοίκια ενός έτους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ATTICA ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση