Ε-Τrikala A.E.: Τηλε-Βοήθεια Στο Σπίτι

Τη μεγάλη εμπειρία του Δήμου Τρικκαίων που δραστηριοποιείται σε έργα Τηλεπρόνοιας τόσο σε Εθνικό όσο και Ευρωπαϊκό επίπεδο από το 2006, παρουσίασε ο Γεώργιος Βάλλας, υπεύθυνος Ανάπτυξης της e-Trikala A.E.

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α., που πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Απριλίου 2011, στη Θεσσαλονίκη ο κ. Βάλλας έκανε εκτενή αναφορά στις υπηρεσίες παροχής τηλεφροντίδας χρονίων παθήσεων βάσει του ευρωπαϊκού πρόγραμματος Renewing Health.

Επισημαίνεται ότι το συνέδριο, διοργανώθηκε από το Γραφείο του Δικτύου Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι, η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. e-Trikala, στα πλαίσια και σε συνεργασία με το Επιχειρησιακό πρόγραμμα  «Κοινωνία της Πληροφορίας» αξιοποιεί από το 2004, τις νέες τεχνολογίες υλοποιώντας με επιτυχία διάφορα Δημοτικά έργα.

Παράλληλα δημιουργώντας υποδομές και παρέχοντας υπηρεσίες, η e-Trikala Α.Ε., στοχεύει συνεχώς στη δημιουργία και υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε) για την  βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε μία μεσαίου μεγέθους πόλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ