ξέσπασε-η-μητέρα-της-33χρονης-εφοριακού-467
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.10.2017 | 19:13

Ξέσπασε η μητέρα της 33χρονης εφοριακού –Τι αποκαλύπτει για τη δολοφονία

“Με πήγαν στην Ασφάλεια χθες, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν καταλάβαινα τι μου λέγανε…”, αναφέρει σοκαρισμένη η μητέρα της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα στο Β’ Νεκροταφείο, περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για το αποτρόπαιο έγκλημα.

‘Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”, δήλωσε συγκλονισμένη στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Πήγαινε στο νεκροταφείο από τότε που έχασε τον φίλο της και την είχε πάρει από κάτω, γιατί τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν αδερφικοί φίλοι. Αυτό και ο χωρισμός της, την πείραξαν πολύ. Της πέσανε μαζεμένα”, πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως η κόρη της, Δώρα Ζέμπερη της είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν.

“Μου είχε εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ηθική, πολύ τυπική στη δουλειά της. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο, γιατί είχε κουραστεί και είχε φοβηθεί”.

“Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις, μερικές φορές δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, φοβάμαι. Αν κάνω λάθος, θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, της είχε πει.