ξάνθη-στα-πράσα-ανήλικος-και-άλλοι-δυο-323665
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2018 | 10:55

Ξάνθη: Στα πράσα ανήλικος και άλλοι δυο «κυνηγοί» μετάλλων

Έκαναν θόρυβο σηκώνοντας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που ήταν αραδιασμένα σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο σε χωριό της Ξάνθης οι τρεις νεαροί «κυνηγοί» μετάλλων, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, με αποτέλεσμα να τους πιάσουν στα πράσα οι αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Τροχαίας που βρίσκονταν στην περιοχή παραξενεύτηκαν από τις κλαγγές μετάλλων που ακούγονταν μέρα- μεσημέρι και πλησίασαν στο οικόπεδο, όπου είδαν τους δράστες ηλικίας 21, 18 και 16 χρόνων να «σηκώνουν» τα αποθηκευμένα αντικείμενα και τους φόρεσαν χειροπέδες. Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ ο ιδιοκτήτης των μετάλλων κλήθηκε να τα παραλάβει.

*** Σε μια ημέρα εξιχνίασαν δυο παλιές αλλά όχι ξεχασμένες υποθέσεις κλοπής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας! Για την διάρρηξη η οποία είχε γίνει στο σπίτι μιας γυναίκας στην Καλαμάτα στις 13 Αυγούστου του 2014 σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονου Γεωργιανού και για την απόπειρα κλοπής που είχε γίνει σε σπίτι τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας στο διάστημα από τις 12 ως τις 18 Ιουνίου 2015 δεύτερη δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου Έλληνα.