χανιά-η-ελασ-εντόπισε-χασισοδάσος-μ-22324
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.07.2017 | 13:30

Χανιά: Η ΕΛΑΣ εντόπισε “χασισοδάσος” με 442 δενδύλλια

Mεγάλη φυτεία με 442 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος μέχρι και 1,5 μέτρο εντοπίστηκε στον Μυλοπόταμο Χανίων, σε επιχείρηση της αστυνομίας. Εκτός από τα δενδρύλλια η ΕΛΑΣ κατέσχεσε και 5 κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το πρωί της Πέμπτης πραγμαοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοπόταμου. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε «μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούνταν επιμελώς συνολικά τετρακόσια σαράντα δύο (442) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης και της συγκομιδής, τα οποία εκριζώθηκαν.»

«Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε προσωρινό κατάλυμα πλησίον της φυτείας κάνναβης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 22χρονος υπήκοος Αλβανίας και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί για την επεξεργασία της κάνναβης (αποξηραντήριο) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) κιλά κάνναβης.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια και η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων».