δύσκολο-χειρουργείο-για-τον-γιώργο-πα-10196
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.09.2017 | 18:51

Δύσκολο χειρουργείο για τον Γιώργο Παπαδάκη -Πότε επιστρέφει στις οθόνες

To θρυλικού πια “Καλημέρα Ελλάδα” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτήν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου για άλλη μια χρονιά στον Ant1. την Τετάρτη o Γ. Παπαδάκης υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο αγαπημένο του στέκι στους πρόποδες της Πεντέλης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε στη Νησιώτισσα ακριβώς την ώρα που είχαν προσκληθεί οι δημοσιογράφοι. Πάντα με την μηχανή του και το κράνος του. Χαμογελαστός, χαλαρός και ιδιαίτερα ευδιάθετος. Αν και ελαφρώς πρησμένος στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και με ένα εμφανέστατο μεγάλο οίδημα κάτω από το πηγούνι του, σχεδόν στον μισό λαιμό του. Αρχικά πιστέψαμε πως είχε κάποιο μικροατύχημα αλλά ο ίδιος δεν μας άφησε με την απορία.

Με την άνεση που μόνο οι πραγματικά αυθεντικοί άνθρωποι έχουν μας είπε πως χρειάστηκε να κάνει ένα δύσκολο χειρουργείο στα δόντια του και την άνω γνάθο του μόλις 15 μέρες πριν και όχι μόνο πρήστηκε όλη η αριστερή πλευρά του προσώπου του, αλλά “μαύρισε” κιόλας από εκτεταμένο οίδημα που στην πορεία των ημερών κατέβηκε σιγά σιγά προς το κάτω μέρος του προσώπου του. Τα δύσκολα όμως πέρασαν και εκείνος στα καλύτερά του είναι έτοιμος για μια ακόμα πρεμιέρα και μια δυναμική τηλεοπτική σεζόν.