βρέθηκε-στην-αλβανία-το-κεφάλι-του-κτη-111138
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2016 | 12:47

Βρέθηκε στην Αλβανία το κεφάλι του κτηνοτρόφου που αποκεφαλίστηκε

Κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε βρεθεί αποκεφαλισμένος έξω από το ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν στην περιοχή Γλυκή της Θεσπρωτίας, φαίνεται ότι βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στην Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ήταν παρών στο άγριο έγκλημα του 25χρονου συμπατριώτη του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο Αλβανός ισχυρίστηκε στις ελληνικές αρχές ότι τρεις συμπατριώτες του τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος και ότι ο ίδιος ήταν παρών στην δολοφονία την οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες. Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ότι συμμετείχε.

Ο ίδιος έδωσε στην Αστυνομία λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα.

Όπως ισχυρίστηκε ο 28χρονος Αλβανός, στη δολοφονία συμμετείχαν τρεις ομοεθνείς του.

Παράλληλα, ο 28χρονος έχει επιβεβαιώσει ότι το κεφάλι του νεαρού βοσκού μεταφέρθηκε στην Αλβανία, απ’ όπου είχε δοθεί η εντολή για τη δολοφονία του.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φέρονται τα αντίποινα επειδή το θύμα λέγεται ότι κράτησε για τον εαυτό του ναρκωτικά τα οποία επρόκειτο να διακινηθούν και χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ουσιών.

Ο νεαρός είχε βρεθεί πριν απο δύο εβδομάδες αποκεφαλισμένος στο στάβλο όπου εργαζόταν, από τον εργοδότη του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τον Καθηγητή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, αποδείχθηκε ότι του αποκεφαλισμού είχε προηγηθεί πυροβολισμός.