βόλος-44χρονη-επιτέθηκε-με-βελόνες-και-363420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.02.2018 | 11:44

Βόλος: 44χρονη επιτέθηκε με βελόνες και θραύσματα γυαλιού σε 57χρονο φιλοξενούμενό της

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε σπίτι στις Αλυκές Βόλου, όπου μια 44χρονη γυναίκα, επιτέθηκε κατά ενός 57χρονου άντρα τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες ημέρες και σε 45 λεπτά της ώρας του προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ό,τι έβρισκε μπροστά της,

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε από τις 09:00 ως τις 09:45 το πρωί στο σπίτι της κατά του 57χρονου, που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα, με αιχμηρό αντικείμενο, θραύσματα γυαλιού και βελόνες πλεξίματος και του προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.

Το επεισόδιο αντιλήφθηκαν γείτονες από τις φωνές του άντρα, ενημέρωσαν την Αστυνομία που πήγε στο σπίτι και όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άντρας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου και δεν κατέθεσε ακόμη στην Αστυνομία, ενώ η γυναίκα, που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες μέρες, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που, μετά από εξέταση που έγινε από ψυχιάτρους, διέταξε την ακούσια νοσηλεία της σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Αθήνας. Σημειώνεται ότι η γυναίκα έχει νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.