villa-archanes-γνωρίστε-τις-αρχάνες-ένα-εναλλακτ-43292
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2017 | 17:30

Villa Archanes: Γνωρίστε τις Αρχάνες, ένα εναλλακτικό τουριστικό προορισμό στην Κρήτη

Οι Αρχάνες είναι ένας απο ωραιότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Κρήτης, που βρίσκεται 15 χλμ. νότια του Ηρακλείου, με 5.500 κατοίκους έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και από τα αμπέλια του παράγεται εκλεκτό κρητικό κρασί.

Οι Αρχάνες ξεδιπλώνουν την αρχοντική ομορφιά τους σε υψόμετρο 400 μ., με τους ασημόγκριζους ελαιώνες και τα αμπέλια, απ’ όπου παράγονται τα καλύτερα κρασιά του νησιού. Οι Αρχανιώτες είναι άνθρωποι περήφανοι, φιλόξενοι και εργατικοί, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους. Και αυτό το νιώθεις αμέσως.

villa_archanes

Τα παραδοσιακά διαμερίσματα 4 αστέρων villa archanes, βρίσκονται στην πλαγιά ενός λόφου με θέα τις Αρχάνες, και το ιερό βουνό του Γιούχτα.

Αυτό το αυθεντικό κρητικό αρχοντικό χτίστηκε το 1890 και ανακαινίστηκε κατά την περίοδο από την άνοιξη μέχρι το χειμώνα του 2015.

Τα θεμέλια αυτού του παλιού σπιτιού, οι πέτρινοι τοίχοι (πάχους 60-80 cm), το πλαίσιο και τα ξύλα έχουν μείνει ανέπαφα. Με σεβασμό στη διατήριση της αρχιτεκτονικής διάταξης των διαμερισμάτων και όλων των άλλων χώρων που χρησιμοποιούν παλιά οικοδομικά υλικά, ο χώρος προσφέρει όλες τις ανέσεις που είναι απαραίτητες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, σε 6 όμορφα, ανακαινισμένα διαμερίσματα.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό είδος διακοπών για επισκέπτες με ιδιαίτερη προτίμηση στη φύση, τη χαλάρωση, την άσκηση, τη διατροφή με αγνά οικολογικά προϊόντα, τη διασκέδαση, την επικοινωνία με τους κατοίκους, και τον χρόνο για περισυλλογή.

Επικοινωνία-Villa Archanes

www.villaarchanes.gr

Οδός Ευαγγελίας Αρμενάκη 19,

Άνω Αρχάνες ΤΚ 70 100,

Ηράκλειο – Κρήτη

Email: [email protected]

Tel: +30 6973 632204

Fax: +30 2810 390778