βέλγος-τουρίστας-ο-νεκρός-στο-νέο-κόσμ-33038
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2017 | 20:35

Βέλγος τουρίστας ο νεκρός στο Νέο Κόσμο -Τι λένε αστυνομικές πηγές

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος που βρέθηκε νεκρός χθες αργά το βράδυ κοντά σε αλσύλλιο επί της οδού Φανοσθένους 14, πίσω από το ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, στον Νέο Κόσμο.

Πρόκειται για έναν 54χρονο Βέλγο τουρίστα που είχε έρθει μόνος του για διακοπές στην Αθήνα και έμενε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα χρήματά του και το κινητό του τηλέφωνο ανέγγιχτα, ενώ βρέθηκε μπρούμυτα πεσμένος και έφερε ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο λίγο πάνω από το δεξί μάτι, τα οποίο είχε οπή και σχισμή.

Η πρώτη εντύπωση που έδινε είναι ότι πιθανόν να ήταν θύμα πυροβολισμού όμως ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού το είδος του τραύματος δεν ομοίαζε ξεκάθαρα με πυροβολισμό.

Πηγές από την ασφάλεια, πάντως, έχουν αποδώσει το θάνατο σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα προσέγγισαν δυο μαυροφορεμένοι άνδρες και ένας εξ΄αυτών τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο μέτωπο.

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα

Από την μέχρι στιγμής έρευνα πάντως έχει αποκλειστεί η ληστεία, αφού όσα αντικείμενα είχαν αξία βρέθηκαν όλα πάνω του, ενώ δεν φέρεται να έχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές διεθνώς.