τζαμιά-υπό-παρακολούθηση-συναγερμό-15600
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.08.2017 | 08:43

Τζαμιά… υπό παρακολούθηση! Συναγερμός στις Αρχές!

Στο στόχαστρο των Ειδικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ έχουν μπει δυο αυτοσχέδια τζαμιά σε Πειραιά και Δυτικά Προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα τα “μάτια” και τα “αυτιά” της ΕΥΠ αλλά και των ειδικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ “συνέλαβαν” στοιχεία. Και συγκεκριμένα προσπάθειες ριζοσπαστικοποίησης Μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα μέσω των συγκεκριμένων αυτοσχέδιων λατρευτικών χώρων μουσουλμάνων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κίνηση των Αρχών Ασφαλείας ήταν άμεση, με εμφανή επιτήρηση των συγκεκριμένων αυτοσχέδιων λατρευτικών χώρων. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν μεταμεσονύχτιες προσαγωγές ατόμων, για μια πρώτη… φιλική κουβέντα. Αυτό, ούτως ώστε να διαπιστωθεί το εύρος της ριζοσπαστικοποίησης που πραγματοποιούνταν από αυτόκλητους Ιμάμηδες, στα τρία τζαμιά του Πειραιά και των Δυτικών Συνοικιών της Αθήνας.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τους “μοναχικούς λύκους” – “Αόρατο” δίκτυο παρακολούθησης στους…

“Η πίεση που ασκείται σε άτομα που έχουν εκδηλώσει μια διάθεση ριζοσπαστικοποίησης είναι εμφανής και έντονη, ώστε να έχουν υπ’ όψιν τους, ανά πάσα στιγμή, πως θα έχουν να κάνουν με την Ελληνική Δικαιοσύνη και Νομοθεσία”. Αυτό λέει με νόημα στο newsit.gr άνθρωπος που έχει απόλυτη γνώση του αντικειμένου.

Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι Αρχές Ασφαλείας αλλά και το αρμόδιο Τμήμα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, πραγματοποιούν συνεχής προσαγωγές ατόμων. Άτομα που με τον έναν η τον άλλο τρόπο έχουν δείξει μια… συμπάθεια στην φονταμεταλιστική τάση του Ισλάμ. Οι προσαγωγές γίνονται ώστε να γίνεται σαφές στους ίδιους και τους γύρω τους, πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν “μάτια” και αυτιά” όπου χρειάζεται.

Άλλωστε και όπως αποκάλυψε πρόσφατα το newsit.gr, η ΕΥΠ έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο δίκτυο πληροφόρησης μεταξύ των Μουσουλμάνων που διαμένουν στην Αθήνα και όχι μόνο.

Παράλληλα υπάρχει επαφή ακόμα και με μετριοπαθείς Ιμάμηδες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τους φανατικούς του Ισλάμ και βέβαια δεν επιθυμούν να δημιουργηθεί ανάλογη κατάσταση, με αυτή που έχει προκληθεί σε πολλά Ευρωπαϊκά Κράτη, λόγο των τυφλών και πολύνεκρων ισλαμικών τρομοκρατικών χτυπημάτων.

tzamia3

πηγή: newsit.gr