τρεις-νεαρές-ελληνίδες-έκαναν-διαρρή-406380
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.02.2018 | 07:30

Τρεις νεαρές Ελληνίδες έκαναν διαρρήξεις στις Σέρρες

Τρεις Ελληνίδες που πραγματοποιούσαν διαρρήξεις στις Σέρρες συνέλαβαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Ηράκλεια Σερρών.

Αρχηγός της «θηλυκής» σπείρας αποδείχθηκε ότι ήταν μια 24χρονη που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας μαζί με τη 20χρονη συνεργό της, έχοντας στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως αποδείχθηκε, νωρίτερα είχαν διαρρήξει δύο σπίτια, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι. Την προηγούμενη ημέρα, η 24χρονη μαζί με ένα 16χρονο κορίτσι είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι στην ίδια περιοχή και είχαν αρπάξει 300 ευρώ και δύο χρυσές λίρες, ενώ είχαν αποπειραθεί να κάνουν το ίδιο και σε άλλο ένα χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δύο νεαρές κοπέλες που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, όπως και η 16χρονη που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Μαζί με την ανήλικη, κατηγορούνται και οι γονείς της για παραμέληση της εποπτείας της.

Το σπίτι μιας υπερήλικης γυναίκας στην Αμαλιάδα αποπειράθηκε να διαρρήξει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ένας 42χρονος Έλληνας, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε άπρακτος. Όμως, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη στην ίδια περιοχή από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.