τρίκαλα-σκότωσε-τη-γυναίκα-του-μπροστ-387312
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2018 | 19:40

Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Άγριο φονικό από υπερβολική ζήλια, διαπράχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr, ο 52χρονος με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη γυναίκα του με καταγωγή από το Πετροχώρι του δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν σε και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Το φονικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών, της 14χρονης κόρης τους και του 4άχρονου αγοριού. Η 14χρονη βγήκε έξω μετά και ζητούσε βοήθεια.

Μετά το συμβάν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.

Στην κάμερα επίσης μιλά και ο πεθερός της 21χρονης κ. Γιώργος Χαρακόπουλος και εξιστορεί τι συνέβαινε με το ζευγάρι (θύμα και θήτης) και τα προβλήματα που είχαν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει στην κάμερα ο κ. Χαρακόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ

Advertisement: 1:39