τρίκαλα-απείλησε-με-όπλο-την-σύντροφό-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.06.2018 | 13:53

Τρίκαλα: Απείλησε με όπλο την σύντροφό του και έκαψε Ι.Χ. συγγενούς της

«Απασφάλισε» εντελώς ένας 35χρονος Έλληνας μετά τον έντονο διαπληκτισμό του με την 24χρονη σύντροφό του στα Τρίκαλα και έβγαλε πιστόλι με το οποίο απείλησε να την σκοτώσει! Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν δίστασε να πυρπολήσει μέρα- μεσημέρι το Ι.Χ. αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου 24χρονης.

Η κοπέλα τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι την απείλησε ο δράστης, ο οποίος αναζητήθηκε αμέσως αλλά είχε ήδη εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι είχε προλάβει να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο όχημα του συγγενούς της 24χρονης που είχε βρει σταθμευμένο σε έναν δρόμο της πόλης.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο ένοπλος εντοπίστηκε στην Καρδίτσα όπου συνελήφθη και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν το πιστόλι με οκτώ φυσίγγια στον γεμιστήρα το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και δύο κινητά. Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοοικογενειακή βία, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων, εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.