τριήμερο-αγ-πνεύματος-αναμένονται-κα-363298
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2018 | 13:43

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Αναμένονται καταιγίδες και βροχές

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι, θα ακυρώσουν τα σχέδια για μπάνιο στη θάλασσα σε πολλούς ταξιδιώτες.

Δείτε τι καιρό θα κάνει από το Σάββατο 26 μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Σάββατο 26 Μαΐου

Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 27 Μαίου
Καιρός: Στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδοι στα δυτικά.

Δευτέρα 28 Μαίου
Καιρός: στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.