τραγωδία-εντοπίστηκε-νεκρός-ο-αρχιμα-406368
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.03.2018 | 19:03

Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρός ο Αρχιμανδρίτης στις Καμάρες Λακωνίας

Δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο τελείωσε η υπόθεση του αγνοούμενου Αρχιμανδρίτη από τη Μάνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FLYnews, νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος από τη Μάνη, που αγνοούταν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, χρώματος γκρι σκούρο αναποδογυρισμένο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη μέσα σε αυτό, στην παραλία Καμάρες Μάνης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύτης στο σημείο για την ανάσυρσή του.

Το ιστορικό του τραγικού συμβάντος

Στιγμές αγωνίες για τη Λακωνία, καθώς από χθες το βράδυ αγνοείται ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος από τη Μάνη. Το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη χάθηκε στις 19:20 χθες το απόγευμα, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται οι έρευνες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, το τελευταίο ίχνος του εν λόγω ιερωμένου εντοπίστηκε στον κόλπο του Κότρωνα, με τις αρμόδιες αρχές -Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, ΕΜΑΚ- να βρίσκονται αυτή την ώρα στην περιοχή για την εύρεσή του. Παρόντες ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Π.Ανδρεάκος, καθώς και ο Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης, Ευστάθιος. Διαρκής είναι η ενημέρωση και του νέου Μητροπολίτη Μάνης. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος πέρασε χθες από την παραλία του Γυθείου, κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης που έπληττε την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ο αρχιμανδρίτης ενοικίασε αυτοκίνητο, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα παρασύρθηκε με ΙΧ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός οδοστρώματος, καταφέρνοντας όμως να βγει κολυμπώντας σώος και αβλαβής.