tραγικό-τέλος-στην-άσφαλτο-για-35χρονο-υ-73944
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.12.2016 | 00:00

Tραγικό τέλος στην άσφαλτο για 35χρονο υποψήφιο δήμαρχο

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 35χρονο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Ζίτσας Σωτήρη Μανούση ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ που οδηγούσε η σύζυγός του Σωτήρη Μανούση, εξετράπη για άγνωστη αιτία της πορείας του, με την ίδια να καταφέρνει να βγει από το όχημα σώα και αβλαβής.

Ωστόσο τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του, με τον ίδιο να φτάνει στο σημείο του ατυχήματος και όντας πεζός στο οδόστρωμα να προσπαθεί να βρει τρόπο να ανασύρει το αυτοκίνητο της συζύγου αλλά να μην προλαβαίνει καθώς παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.

Ο Σωτήρης Μανούσης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Ήταν επίσης Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, ενώ ήταν πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Μαχητής Ιωαννίνων».