τηλεοπτικό-διαζύγιο-για-λιάγκα-σκορ-98308
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.08.2016 | 19:53

Τηλεοπτικό διαζύγιο για Λιάγκα – Σκορδά

«Διαζύγιο» αποφάσισαν να δώσουν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Το ζευγάρι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από το ερχόμενο φθινόπωρο, με την Φαίη Σκορδά να παραμένει στο πρωινό του ANT1 και το Γιώργο Λιάγκα να αναζητά την τύχη του στην απογευματινή και τη βραδινή ζώνη με δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα του ίδιου καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του καναλιού λοιπόν, το Πρωινό παραμένει με μόνη κεντρική παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, πλαισιωμένη από το γνωστό πάνελ (με άρωμα μεσημεριανού) και αρκετές προσθήκες συνεργατών, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τίτλο Lucky Room που έχει στόχο να μπει δυναμικά στα τηλεπαιχνίδια που μοιάζουν να αναβιώνουν και να κερδίζουν μερίδα τηλεθεατών στην τηλεόραση.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος με λύπη αποχαιρέτισε την παρουσίαση του The Voice, αναλαμβάνει παρουσιαστής στο νέο μουσικό show του ΑΝΤ1, Rising Star.