τι-λένε-οι-γιατροί-για-την-υγεία-του-κων-428236
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.01.2018 | 17:00

Τι λένε οι γιατροί για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Συνεχίζει να νοσηλεύεται για δέκατη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ασκληπιείου Βούλας, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν πως ο παρουσιαστής θα μείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα.

«Οι δυο αξονικές στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής, έδειξαν ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του πάει λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, γιατί θα χρειαστεί να παραμείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα. Την Κυριακή άρχισε η διαδικασία μείωσης της δοσολογίας των φαρμάκων που χορηγούνται για την καταστολή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο» δήλωσαν συγκεκριμένα οι γιατροί.

Όλα θα κριθούν όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ξυπνήσει από το κώμα. Τότε οι γιατροί θα μπορέσουν να εκτιμήσουν την κατάσταση, από το αν είναι σε θέση να κουνήσει τα άκρα του, αν έχει συνείδηση πού βρίσκεται, αν έχει αντίληψη και κυρίως αν θα θυμάται τι συνέβη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή: enikos.gr