τι-λέει-το-δικηγορικό-γραφείο-που-έστε-447231
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.04.2018 | 19:57

Τι λέει το δικηγορικό γραφείο που έστειλε τον δικαστικό επιμελητή στο «Μακελειό»

Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που έδωσε εντολή στον δικαστικό επιμελητή να επιδώσει το έγγραφο.

Το δικηγορικό γραφείο, όπως αναφέρει, εκπροσωπεί την κα Mimi Kodheli, βουλευτή και τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας και έδωσε εντολή εχθές σε δικαστικό επιμελητή να επιδώσει στα γραφεία της εταιρείας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» στην Καλλιθέα δικόγραφο της εντολέως του, στρεφόμενο κατά του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ιστοτόπου www.makeleio.gr.

Το δικηγορικό γραφείο Σ. Ζιώγα – Χ. Θανασουλόπουλου & Συνεργατών αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Στις 4/4/2018 δικαστικός επιμελητής προσήλθε στην έδρα της εταιρείας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.” στην Καλλιθέα προς επίδοση στον ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ιστοτόπου www.makeleio.gr δικογράφου της εντολέως μας κας Mimi Kodheli, βουλευτή και τ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας.

Κατά την άφιξή του στον άνω χώρο ο δικαστικός επιμελητής, όπως μας δήλωσε, δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από άτομο το οποίο έχει ήδη αναγνωρίσει και κατονομάσει στις αρμόδιες αρχές.

Η εντολέας μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για όσα αναφέρονται για το πρόσωπό της στον ιστότοπο www.makeleio.gr και την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”».