τι-ήταν-αυτό-που-δεν-άντεχε-η-κωνσταντί-176608
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2018 | 14:25

Τι ήταν αυτό που δεν άντεχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor

Μαυρισμένη, με τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους, χωρίς τρέσες, άβαφη, φορώντας σορτς, t-shirt και αθλητικά, κάθεται απέναντί μου στο Waffle House και παραγγέλνει έναν παγωμένο εσπρέσσο σκέτο. Η Κωνσταντίνα θέλει να προσέξει τη διατροφή της και να μην ξαναπάρει τα κιλά που έχασε στο Survivor. Κάνει και πολύ γυμναστική. Την επομένη έχει κανονίσει να παίξει τένις. Σήμερα πήγε για τρέξιμο. Κόσμος την πλησιάζει και ζητά να βγάλουν φωτό μαζί. Το κάνει με χαμόγελο. Μοιάζει πιο χαλαρή και φαίνεται πραγματικά καλά. Το Survivor ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει. Με ένα τρόπο την αναγέννησε και την ξανασύστησε στον κόσμο και νιώθει όμορφα για αυτό.

Τι φοβούσουν περισσότερο όταν είπες τελικά το ναι στο ριάλιτι επιβίωσης; Τα αγωνίσματα, τη συμβίωση;

-Το έχω πει και σε ένα από τα πρώτα συμβούλια, όταν ήμουν υποψήφια. Σε μια προσυνέντευξη, όταν με είχαν ρωτήσει τι φοβάσαι, είπα πως πραγματικά φοβάμαι τα όριά μου. Το πόσο μπορεί να σε εκπλήξει ο ίδιος σου ο εαυτός. Αυτό που μου είπε ένας φίλος μου είναι πως «όταν θα πεις ότι έχω φτάσει στα όριά μου, έχεις άλλο τόσο!». Αυτό ανακάλυπτα κάθε μέρα στο Survivor.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

-Δεν υπήρξε κάτι που να μην αντέχω. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου ήταν το σημείο που με λύγιζε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια ότι είμαι τόσο εξαρτημένη. Με το που λέγαμε οικογένεια, όλοι σπαράζαμε. Δύσκολο ήταν το και κομμάτι έλλειψης ελευθερίας. Προχωράς και παντού σε ακολουθούν οι κάμερες. Όταν βγήκε ο Δρυμωνάκος φώναζε «είμαι ελεύθερος». Το ίδιο ένιωσα και εγώ, αλλά με μικρότερη ένταση. Στην πραγματικότητα δεν με δυσκόλεψε κάτι πάρα πολύ, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται. Άντεχα άλλο τόσο. Μπορεί να ήταν μία εβδομάδα, ένας μήνας, μπορεί και μέχρι το τέλος. Ένιωσα όμως ότι η στιγμή που έφυγα ήταν του Θεού, αν και ήθελα να μείνω περισσότερο.