τι-δηλώνει-ο-ψυχίατρος-που-δέχθηκε-επί-409131
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.12.2017 | 15:34

Τι δηλώνει ο ψυχίατρος που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς

Δηλώσεις για το «μαφιόζικο» χτύπημα που δέχτηκε χθες το βράδυ κάτω από το ιατρείο του έκανε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτριος Στριμπάκος.

Ο γιατρός έφευγε από το ιατρείο του όταν δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και όπως φαίνεται σήμερα είναι ζωντανός από …τύχη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ψυχίατρος κατέβηκε από το ιατρείο του και μπήκε στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση προς τη θάλασσα.

Μπήκε στο πάρκινγκ για να κάνει αναστροφή και στην είσοδο σταμάτησε στιγμιαία για να δει αν έρχεται αυτοκίνητο και να βγει ξανά στο δρόμο. Εκείνη ήταν η στιγμή που οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν.

Ο γιατρός τραυματίστηκε από τα θραύσματα των παραθύρων. Ο ίδιος είπε πως αντιλήφθηκε κίνδυνο αρχικά όμως δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει. Πάτησε το γκάζι και λίγα μέτρα αργότερα σταμάτησε μπροστά στο φαρμακείο του Γιώργου Παρασύρη μπαίνοντας μέσα αιμόφυρτος και ζητώντας βοήθεια.

Όπως φαίνεται ο γιατρός στάθηκε πολύ τυχερός αφού η μία σφαίρα καρφώθηκε στο προσκέφαλο του οδηγού.

Ο κ. Στριμπάκος ανέφερε ότι ήδη έχει δώσει ονόματα στην αστυνομία, πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ιδιότητά του ως ψυχίατρου ούτε με οικονομικές διαφορές.

Mάλιστα είπε πως έχει δεχτεί πολλές φορές απειλές για τη ζωή του.

Τέλος τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση, αφού μόλις πριν δύο μήνες δέχτηκε και πάλι πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του.

Τότε οι σφαίρες ευτυχώς δεν είχαν βρει το όχημα που βρισκόταν εν κινήσει και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τους κάλυκες.