θάνατος-οδύσσειας-η-αστυνομία-συνεχί-485309
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2018 | 21:17

Θάνατος Οδύσσειας: Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες

Τις έρευνες για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, όπου έχασε τη ζωή της η 24χρονη Οδύσσεια Ιακώβου, συνεχίζει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της κυπριακής Αστυνομίας, διερευνάται υπόθεση αφύσικου θανάτου ενώ το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά αδικήματα που εμπίπτουν στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων του για την ασφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίας.

«Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενή και αδιάλειπτη συνεργασία με τους λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας», προσθέτει η ανακοίνωση.

Η νεαρή είχε τραυματιστεί θανάσιμα εν ώρα εργασίας, σε καφεστιατόριο στο Στρόβολο στην Κύπρο, στις 12 Μαΐου.

Στη σκηνή διενεργήθηκε αυτοψία από ιατροδικαστή ενώ τη σκηνή επισκέφθηκε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και λήφθηκε αριθμός καταθέσεων και άλλο μαρτυρικό υλικό.

Αναμένονται η ιατροδικαστική έκθεση καθώς επίσης και η έκθεση του Λειτουργού του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας έτσι ώστε ο φάκελος της υπόθεσης να προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω.

Τέλος, η Αστυνομία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της εκλιπούσας και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: philenews