θα-χορέψει-όλη-η-χίος-99288
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.08.2016 | 12:27

Θα χορέψει όλη η Χίος

Έτοιμη να χορέψει είναι η Χίος. Παρά τις πρόσφατες πυρκαγιές, το νησί προετοιμάζεται σύσσωμο για το 2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας που θα διεξαχθεί από τις 7 ως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τους, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να υποδεχθούν τα χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ και που θα δώσουν, για 2 μέρες, μια διαφορετική, χορευτική νότα στο πανέμορφο νησί της Χίου. Οι δρόμοι του νησιού θα πλημμυρίσουν από μουσικές και χορούς της πατρίδας μας, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Οι συμμετέχοντες χορευτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μέσα από ξεναγήσεις, επισκέψεις σε μουσεία, σεμινάρια, και να λάβουν μέρος σε ιδιαίτερες δράσεις όπως οινογευσία και ποδηλασία. Φυσικά δε θα λείψουν τα πάρτυ και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Χίου.

Τα χορευτικά συγκροτήματα, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να σπεύσουν, μιας καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες.

Το 2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας διοργανώνεται από το Σύλλογο διατήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς “Χίοι εν Χορώ” ενώ τελεί υπό την αιγίδα και τη συγχρηματοδότηση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.

Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι οι Hellenic Seaways και η Blue Star Ferries και χορηγός Επικοινωνίας η Alithia Media Group».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dancechios.gr ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: [email protected] ή 6976187007.