θα-ανακοινωθούν-δύο-σημαντικά-προγρά-103232
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.07.2016 | 19:00

Θα ανακοινωθούν δύο σημαντικά προγράμματα για τα Παιδικά χωριά SOS

H αναπληρώτρια υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου θα συμμετέχει στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσουν τα Παιδικά Χωριά SOS  Ελλάδος την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:30 στο Athens Plaza (Βασ. Γεωργίου Α’ 2  – Σύνταγμα.

Θα συμμετέχουν επίσης,  ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής  Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο κ. Πύρρος Δήμας ο οποίος μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS για τις αθλητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας και θα συντονίσει  ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.

Στη συνέντευξη θα ανακοινωθούν δύο σημαντικά προγράμματα: Tο ένα πρόγραμμα αφορά τη στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και το άλλο τη στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα, από εξειδικευμένο προσωπικό των Παιδικών Xωριών SOS.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με δωρεά της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, και γίνονται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και με άλλους φορείς.