θ-τζήμαςπήγε-να-χειροδικήσει-εναντί-172776
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2018 | 09:43

Θ. Τζήμας:«Πήγε να χειροδικήσει εναντίον μου εντός δικαστηρίου ο Μπέος»

Tην απόπειρα χειροδικίας από τον Αχιλλέα Μπέο μέσα στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Κατερίνης χθες Πέμπτη καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας μέσω του  Ράδιο Ένα 102.5.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας στο Ράδιο Ένα 102,5:

«Πρώτον έχει καταπέσει ο ισχυρισμός της Πύδνας ότι από το πρώτο δικαστήριο έχουν αποβληθεί από τη διαδικασία οι Νέοι Αθλητές Νίκης. Αντίθετα, συμμετέχουν κανονικά στη διαδικασία. Πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, προς έκπληξη όλων των ανθρώπων των Νέων Αθλητών Νίκης, είδαν τον κ. Μπέο, που μόλις με αντίκρισε, τη στιγμή που εγώ δεν τον γνωρίζω και ούτε θέλω να έχω καλημέρα, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και προσπάθησε να χειροδικήσει, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν μπορεί να το κάνει κανείς, γιατί το όνομά μου μπορώ να το υπερασπιστώ, όπως και την αξιοπρέπειά μου και το έχω αποδείξει.

Αυτό έγινε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Παράλληλα, μου επιτέθηκε λεκτικά με συγκεκριμένη φρασεολογία, που χρησιμοποιεί πάντα. Του επέστησα την προσοχή ότι εμένα δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανένας και πήγε να ξαναγίνει δύο-τρεις φορές λεκτικό επεισόδιο. Αναμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία, υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στα μικρόφωνα, γιατί ηχογραφείται η διαδικασία. Η απόφαση οφείλει η πρόεδρος του δικαστηρίου να τη βγάλει σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι σαφέστατο ότι έχουν γίνει οι παραβάσεις από τη μεριά της Πύδνας και δε χρήζει καμίας αμφισβήτησης αυτό. Δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η παρουσία του κ. Μπέου, γιατί δεν έχει έννομο συμφέρον. Είναι παράξενο. Έχουν εκπλαγεί όλοι».