θ-δρακάκης-έπαθα-έμφραγμα-ενώ-εκφωνού-81746
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.11.2016 | 13:17

Θ. Δρακάκης: Έπαθα έμφραγμα ενώ εκφωνούσα το δελτίο ειδήσεων

Επειτα από 21 χρόνια δημοσιογραφίας ο δημοσιογράφος του STAR, Θοδωρής Δρακάκης, αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town όπου μίλησε για όλα όσα έζησε κατά την διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του τόσο μπροστά από τις κάμερες αλλά όσο συνέβησαν πίσω από αυτές. Αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του ήταν όταν έπαθε έμφραγμα το 1996 την ώρα που εκφωνούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Τι να πρωτοθυμηθώ. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα; Τι να πρωτοθυμηθώ. Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 έπαθα πνευμονία γιατί ήμουν 64 ώρες κλεισμένος σε ένα στούντιο να μεταδίδω τον πόλεμο του Περσικού. Κοιμόμουν για δέκα λεπτά, έπαιρνα κάποιες αμφεταμίνες και συνέχιζα τη μετάδοση. Επίσης, το 1996, την ώρα που εκφωνούσα το δελτίο του Star, έπαθα έμφραγμα. Για είκοσι ολόκληρα λεπτά έλεγα ειδήσεις με τον απίστευτο αυτό πόνο στο στήθος. Όταν τελείωσα, μεταφέρθηκα εσπευσμένα στην εντατική. Ήταν η μοναδική φορά που στην αποφώνησή μου δεν είπα κοιτώντας το πορτοκαλί ρολόι μου: «Κυρίες και κύριοι, ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις του Star» και αυτό διότι πονούσα πάρα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πηγή: Η εξομολόγηση του Θοδωρή Δρακάκη: Επαθα έμφραγμα όταν εκφωνούσα το δελτίο ειδήσεων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/299011/i-exomologisi-toy-thodori-drakaki-epatha-emfragma-otan-ekfonoysa-deltio-eidiseon#ixzz4P2O68k4s