τα-10-πιο-καυτά-επαγγέλματα-που-συναντ-431084
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2018 | 23:11

Τα 10 πιο «καυτά» επαγγέλματα που συναντάμε συχνότερα σεξ μεταξύ συναδέλφων

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στον ίδιο χώρο είναι πολύ πιθανό να έρθουν πιο κοντά και σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παραδεχτεί πως γνώρισαν το άλλο τους μισό στον χώρο της εργασίας τους, με τις σχέσεις αυτές να οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και στον γάμο!

Αν και οι περισσότεροι εργοδότες δεν επιθυμούν την ανάπτυξη ερωτικών σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων τους, το «κακό» είναι αναπόφευκτο, καθώς βάσει δεδομένων στο επαγγελματικό μας περιβάλλον ζούμε κάθε είδους συγκινήσεις με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο καλύτερα, έρχονται κοντά και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καταλήγουν ζευγάρι.

Το σεξ, λοιπόν, μεταξύ συναδέλφων είναι πιο συχνό από ό,τι νομίζουμε. Είτε καταλήξει σε δεσμό, είτε μείνει στα επίπεδα της σεξουαλικής σχέσης, την οποία γνωρίζουν μόνο οι εμπλεκόμενοι.

Σε ποια επαγγέλματα, όμως, συναντάμε τις περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ συναδέλφων;

Έρευνα της Huffingtonpost, η οποία ανέλυσε στοιχεία 42.000 εργαζομένων σε διάφορες δουλειές, μας παρουσίασε τη δεκάδα επαγγελμάτων στα οποία συναντάμε συχνότερα τις ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ συναδέλφων.

Για να είμαστε ειλικρινείς, τα αποτελέσματα μας ξάφνιασαν σε ορισμένα σημεία.

Ιδού τα επαγγέλματα των πιο «άτακτων» εργαζομένων:

Καλλιτέχνες: 8,3%

Σεφ: 8,1%

Συγκολλητές: 6,3%

Γραμματείς: 5,9%

Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5%

Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5%

Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9%

Food Service Managers: 4,4%

Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4%

Δικαστικοί υπάλληλοι – Δικηγόροι: 4,1%

Σε κάποιους δεν το είχαμε καθόλου…