συνεργασία-με-τον-αρχιεπίσκοπο-ιερών-439089
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2018 | 19:04

Συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο θα έχουν οι πρόεδροι των Λαϊκών Αγορών

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκαν σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας και πρόεδροι Λαϊκών Αγορών, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πορεία της συνεργασίας τους με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, διατίθενται φρούτα και λαχανικά στα φιλόπτωχα ταμεία της Αρχιεπισκοπής, για την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων.

«Θέλουμε να μην είναι κανένας άνθρωπος πεινασμένος», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, ευχαρίστησε τους προέδρους για την στήριξή τους και ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτό το έργο, με ανάλογη αντιμετώπιση και από την Εκκλησία.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Τεντόμας έκανε λόγο για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής και σημείωσε ότι «εμείς αγκαλιάσαμε αυτήν την προσπάθεια και προσπαθούμε να προσφέρουμε στα φιλόπτωχα ταμεία».

Οι πρόεδροι των Λαϊκών Αγορών που παρίσταντο, ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή, εξήραν το έργο της Εκκλησίας και δήλωσαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ως αντιπρόεδρος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου.