συλλήψεις-για-παράνομα-τυχερά-παιχνί-429082
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.03.2018 | 16:16

Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 31χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και (2) θαμώνες- παίκτες, ηλικίας 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ σε βάρος του 37χρονου θα ακολουθηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που έγινε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι εμφάνιζαν στην οθόνη τους το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια» και μονάδες πονταρίσματος που υποδήλωναν τη δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής.

Αναλυτικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),

• (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με τα παρελκόμενά τους και

• (1.625) ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.