σύλληψη-σκοπιανών-με-42-κιλά-χασίς-στη-φ-387492
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.03.2018 | 10:00

Σύλληψη Σκοπιανών με 42 κιλά χασίς στη Φλώρινα

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα συνεχή μπλόκα των αστυνομικών τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα με επιβάτες συνολικά πέντε Σκοπιανούς που κινούνταν ύποπτα σε μια περιοχή της Φλώρινας, παρ’ όλο που το ένα ανέπτυξε ταχύτητα και χώθηκε σε έναν αγροτικό δρόμο.

Με οργανωμένη επιχείρηση, οι άνδρες της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών ακινητοποίησαν τον 46χρονο οδηγό και τον 37χρονο συνοδηγό, ενώ άλλες δυνάμεις είχαν ήδη συλλάβει τον 22χρονο οδηγό του πρώτου οχήματος και τους επιβάτες, έναν 23χρονο και έναν 58χρονο που λειτουργούσαν ως προπομποί ενημερώνοντας τους ομοεθνείς τους μέσω ασυρμάτων για τυχόν ελέγχους αστυνομικών.

Στα δυο αυτοκίνητα τα οποία κατασχέθηκαν, βρέθηκαν 47 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47 κιλών και 695 γραμμαρίων, τέσσερις φορητοί ασύρματοι και εννέα κινητά μαζί με 415 ευρώ. Οι πέντε Σκοπιανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.