στον-ξενώνα-φιλοξενίας-κακοποιημένω-480259
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2018 | 18:05

Στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων η Καμίλα

Στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου Αθηναίων, υποδέχθηκε την Δούκισσα της Κορνουάλης ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης καλωσόρισε την υψηλή προσκεκλημένη στην κοινωνική δομή του δήμου Αθηναίων και την ενημέρωσε διεξοδικά για τον τρόπο λειτουργίας της και τις υπηρεσίες που προσφέρει σε κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους. «Η φιλοξενία, η ασφάλεια, η ψυχολογική και κοινωνική στήριξη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και η παροχή νομικών και άλλων συμβουλών είναι μερικά από όσα προσφέρει ο ξενώνας του δήμου μας σε αυτές τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη» τόνισε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ευχαρίστησε τη Δούκισσα της Κορνουάλης για τη μεγάλη τιμή να επισκεφθεί την κοινωνική δομή του δήμου Αθηναίων, σημειώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων ενισχύει καθημερινά, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, περίπου 30.000 ανθρώπους που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης ξεναγήθηκε από την αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Μαρία Στρατηγάκη στον ξενώνα, ενώ συζήτησε με φιλοξενούμενες στην κοινωνική δομή του δήμου Αθηναίων.