στο-μενίδι-συνελήφθη-ένας-από-τους-τρε-230604
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2018 | 16:40

Στο Μενίδι συνελήφθη ένας από τους τρεις Αλβανούς δραπέτες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των 3 κρατουμένων που απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης ο ένας από τους τρεις Αλβανούς εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Μενιδίου και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες για τις συνθήκες της σύλληψης.

Οι τρεις δραπέτες, κατά την αστυνομία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του δευτέρου ορόφου του κτηρίου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια κατέβηκαν, αφού προηγουμένως είχαν ρίξει σεντόνια από το παράθυρο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραπετών.

Μαζί με τους τρεις Αλβανούς επιχείρησε να δραπετεύσει και ένας Γεωργιανός, ο οποίος ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη στον προαύλιο χώρο του Τμήματος Μεταγωγών.

Σημειώνεται ότι ένας από τους Αλβανούς που δραπέτευσαν, όπως και ο Γεωργιανός, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί αλλά και ο Γεωργιανός κρατούνταν στο Μεταγωγών, προκειμένου να μεταχθούν στα δικαστήρια.