στο-φως-λεπτομέρειες-για-την-απόπει-443136
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2018 | 08:17

Στο «φως» λεπτομέρειες για την απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της Novartis

Σε λεπτομέρειες του σκανδάλου της Novartis αναφέρεται η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το βασικό πρωτοσέλιδό της. Η εφημερίδα, σημειώνει τα εξής: “Η απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της Novartis, ξετύλιξε το κουβάρι. Το ραντεβού με το FBI την Πρωτοχρονιά του 2017 οδήγησε στην απελπισία τον Έλληνα χημικό, που εργαζόταν στα κεντρικά της εταιρείας στην Ελβετία. Σε σύγχυση ο Στουρνάρας, προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Νέα στοιχεία-σοκ. Υπάρχουν βίντεο που καίνε τους πολιτικούς. Το Harvard Project, με κεντρικό πρόσωπο τον Σαμαρά και συμβούλους του”.

Η γυναίκα μάρτυρας με τον κωδικό «Αικατερίνη Κελέση» φαίνεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση, δεν μπορεί ωστόσο προς το παρόν να τα «δέσει».

Ο 44χρονος, ο οποίος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 13ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα, είναι μεγαλοστέλεχος της εταιρείας στα κεντρικά της στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε την Πρωτοχρονιά 2018 το απόγευμα. Η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι ένας άνδρας απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του με μια βουτιά θανάτου από τον 13ο όροφο του Hilton. Ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας έπεισε τον 44χρονο να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας «έσπασε» και άρχισε να λέει στους αστυνομικούς ότι «δεν θα φορτώσουν σε εμένα όλα τα κακά της εταιρείας», όπως επίσης και ότι του «την έχουν στημένη» και φοβάται για τη ζωή του, αναφερόμενος προφανώς στο σκάνδαλο της εταιρείας Novartis.