σοβαρό-επεισόδιο-με-έλληνα-ποδοσφαιρ-488634
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.05.2018 | 19:46

Σοβαρό επεισόδιο με Έλληνα ποδοσφαιριστή -«Πλακώθηκε» με συμπαίκτη του στην προπόνηση!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην προπόνηση της Βαγιαδολίδ.

Ο διεθνής Ελληνας ποδοσφαιριστής έπαιξε ξύλο με τον συμπαίκτη του, Χάβι Οντιβέρος, στην προπόνηση της Βαγιαδολίδ την Τρίτη, την ώρα που η ομάδα του βρίσκεται μπροστά σε ένα ματς-τελικό για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια αψιμαχία και εν συνεχεία πιάστηκαν στα χέρια, με τον Οντιβέρος να χτυπά στο πρόσωπο τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος μάτωσε στα χείλη και δεν συνέχισε την προπόνηση εν αντιθέσει με τον συμπαίκτη του.

Μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο ποδοσφαιριστές τα «βρήκαν» στα αποδυτήρια. Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτας -ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ από τον Ολυμπιακό- είχε δεχθεί γροθιά στο πρόσωπο από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας στο περσινό ματς της Εθνικής μας στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό το περιστατικό. Μετά από αυτό οι δύο συμπαίκτες μου συζήτησαν στα αποδυτήρια και αγκαλιάστηκαν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις οικογένειες», είπε ο συμπαίκτης του Γιαννιώτα, Όσκαρ Πλάνιο.