σοκάρουν-τα-στοιχεία-για-το-βιαστή-της-387492
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.12.2017 | 22:16

Σοκάρουν τα στοιχεία για το βιαστή της Δάφνης

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του 52χρόνου, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό φοιτήτριας στο διαμέρισμα-κολαστήριο που διατηρούσε στη Δάφνη.

Χθες ο 52χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, στη συμπληρωματική του απολογία αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του, όπως επίσης και οι σκληρές εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες που υπήρχαν στο χώρο βιντεοσκοπήθηκαν χωρίς τη θέληση των θυμάτων του. Σημειώνεται ότι στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Ο 52χρόνος φέρεται κατά πληροφορίες να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει καταγράψει τουλάχιστον 6 κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν. Για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία του ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες, πληροφορίες στη δεύτερη απολογία του ισχυρίστηκε ότι το πορνογραφικό υλικό με ανήλικους που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ανήκε σε τρίτα πρόσωπα καθώς έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.