σκουτέρης-είχα-παραδώσει-την-απόφαση-469269
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.04.2018 | 10:40

Σκουτέρης: Είχα παραδώσει την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 23:00

Σε πρόσωπο των ημερών όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί ο δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης. Σε πηγαδάκια, στο πλαίσιο της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, φέρεται να είπε κάτι που επίσης θα προκαλέσει συζήτηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ανέφερε ότι η περιβόητη απόφαση που ανακοινώθηκε στη 1 τα μεσάνυχτα παραμονές του ντέρμπι «δικεφάλων», είχε παραδοθεί από τον ίδιο στην Ομοσπονδία κάπου μεταξύ 23:00-23:15, αλλά αυτή αναρτήθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Σκουτέρης παραδέχτηκε πως αδίκησε τον Μάρκους Μπεργκ, στον οποίον δεν μείωσε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, για τον διαπληκτισμό με τους Κρέσπο-Σάκχοφ στο περσινό παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων είπε στο περιθώριο μιας άλλης υπόθεσης στο Πρωτοδικείο, και μιλώντας σε δικηγόρους, ότι κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει και ότι θα πει αυτά που θέλει και πρέπει στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε ότι εάν χρειαστεί μπορεί να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, φέρεται να έβγαλε και είδηση, η οποία αφορά τη μεταφορά των γραφείων της ΕΠΟ στην Ευελπίδων ή στο Ειρηνοδικείο.