σκαραμαγκάς-βρέθηκε-νεκρός-ο-7χρονος-σ-23786
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.07.2017 | 01:38

Σκαραμαγκάς: Βρέθηκε νεκρός ο 7χρονος Σύρος που είχε εξαφανιστεί

Τραγικός είναι ο επίλογος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του μόλις 7 ετών Νουργιάν Μοχαμάντ, από την Συρία, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά την μία τα ξημερώματα από το Κέντρο Φιλοξενίας του Σκαραμαγκά, ο Σύρος πατέρας του όμως δήλωσε την εξαφάνιση στις 9 το πρωί στις Αρχές.

Τελικά το παιδάκι εντοπίστηκε νεκρό στην θάλασσα, μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών δεν φαίνεται να φέρει εμφανή τουλάχιστον ίχνη τυχόν εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται σε πρώτη πάντα φάση πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό…

Ακόμα όμως όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα το ερευνήσει ως υπόθεση η Ασφάλεια ή το Λιμενικό, ενώ περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού και αν τυχόν φέρει ίχνη που οδηγούν τις έρευνες σε άλλα συμπεράσματα, αναμένεται να προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις εύλογες ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του, είχε εκδοθεί και amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή: news247.gr