σκαϊ-ένταση-on-air-διέκοψαν-τη-σύνδεση-με-τ-470042
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.04.2018 | 08:26

ΣΚΑΪ -ένταση on air: Διέκοψαν τη σύνδεση με τον βουλευτή Αριστείδη Φωκά

Σε κόντρα μετατράπηκε η εμφάνιση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικόνομου.

Ο βουλευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή καθώς στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πήρε τον λόγο την ώρα που οι οπαδοί φώναζαν το σύνθημα «Να Καεί, να καεί, η π@@@άνα η Βουλή», σύνθημα το οποίο είπε και ο ίδιος ο βουλευτής, παρακινώντας μετά τους συμμετέχοντες να το φωνάξουν ακόμα πιο δυνατά.

«Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, η καλύτερη ομάδα φέτος δεν πήρε το πρωτάθλημα» είπε ο βουλευτής σε έντονους τόνους στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας και πρόσθεσε: «Το σύνθημα “Βούλγαροι” το έχετε ακούσει; Δεν το εννοούνε είναι αλληγορικό».

Όπως σημείωσε και ο ίδιος δεν το εννοούσε το σύνθημα που είπε ενώ σημείωσε ότι: «Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από το Λεβέντη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν εννοούσε το σύνθημα απάντησε: «Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές».

Μεταξύ άλλων ο Α. Φωκάς είπε: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα ‘Βούλγαροι’ δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα»;

Το κλίμα ήταν τεταμένο και ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε: «Η συμπεριφορά σας δε σας τιμά, είστε νέος βουλευτής, εμείς είμαστε 30 χρόνια εδώ».

Ο βουλευτής κατηγορούσε την εκπομπή ότι τον καλέσανε για ένα σύνθημα και όχι για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και τα σκάνδαλα και είπε ότι οι «δημοσιογράφοι τα κουκουλώνουν».

«Να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας. Τριάντα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά τέτοια περίπτωση δεν ξαναείδαμε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και τελικά η εκπομπή διέκοψε τη σύνδεση με τον βουλευτή.