σήμερα-κηδεύεται-ο-δημοσιογράφος-λάμ-92308
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.09.2016 | 10:50

Σήμερα κηδεύεται ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Σήμερα Τετάρτη, στις 11:00 το πρωί, στον Ι.Ν. Παναγιάς Ταξιαρχών στη Νέα Μάκρη (οδός Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτου), θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα.

Ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια του δημοσιογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (11/09) σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού.

Το μοιραίο συνέβη σε παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.

Ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν με τη μηχανή του προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, όπου βρισκόταν ο άτυχος δημοσιογράφος.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 40χρονο και τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον δημοσιογράφο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον τραγικό θάνατο του “χαμογελαστού Λάμπρου”, έτσι όπως τον χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί του.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Aγαπητός σε όλους μας, ο Λάμπρος Χαβέλας άφησε στη σύντομη ζωή του τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Μαχητικός και δραστήριος, ένας «δημοσιογράφος του δρόμου», γεμάτος ενέργεια και ζήλο για το επάγγελμά του, «έφυγε» από τη ζωή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδιά του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.