σέρρες-αγόρι-13-και-κορίτσι-16-ετών-έκλεψα-323657
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2018 | 10:43

Σέρρες: Αγόρι 13 και κορίτσι 16 ετών έκλεψαν 13 μηχανάκια

Λάτρεις της ταχύτητας και των δυο τροχών ήταν ένα 13χρονο αγοράκι και μια 16χρονη φίλη του που, για να ικανοποιήσουν το πάθος τους, δεν είχαν αφήσει δίκυκλο που να μην το κλέψουν στην πόλη των Σερρών! Σε μια εβδομάδα, μάλιστα, έκλεψαν 13 δίκυκλα!

Οι δυο ανήλικοι, που είναι Έλληνες, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας και του τμήματος Σερρών να επιβαίνουν σε δύο διαφορετικά μηχανάκια, αλλά μόλις τους είδαν εγκατέλειψαν το ένα και προσπάθησαν να διαφύγουν με το άλλο. Όμως, εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν όταν διαπιστώθηκε ότι τα δίκυκλα στα οποία επέβαιναν ήταν κλεμμένα, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τα μόνα. Οι «άγουροι» μηχανόβιοι είχαν κλέψει άλλες δέκα μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλη μια μηχανή, στο διάστημα από τις 13 Μαΐου ως το περασμένο Σάββατο!

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία των Σερρών τα κλεμμένα δίκυκλα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.