σε-κλινική-απεξάρτησης-από-το-σεξ-μπαί-363693
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.11.2017 | 13:45

Σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ μπαίνει ο Κέβιν Σπέισι

Ο ηθοποιός, ο οποίος απολύθηκε από το Netflix και το «House of Cards» και η καριέρα του άρχισε να καταρρέει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση, αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία στην κλινική Meadows, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, στην οποία εισήχθη και ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβι Γουάινστιν.

Ο Χάρβι Γουάινστιν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από τουλάχιστον 40 γυναίκες.

Ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, φέρεται να βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας στην πολυτελή κλινική, η οποία υποστηρίζει ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Σπέισι «χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία» ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωσή τους.

O 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον θα μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο ηθοποιός του Star Trek: Discovery, Άντονι Ραπ κατήγγειλε ότι όταν ήταν 14 ετών παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 26χρονο τότε Σπέισι.

Το Netflix αφαίρεσε τον Σπέισι από την αφίσα της δημοφιλούς σειράς House of Cards, στην οποία ο Κέβιν Σπέισι υποδύθηκε τον Φρανκ Άντεργουντ, τον δολοπλόκο πολιτικό που ξεκινά από στέλεχος του κόμματος και φτάνει να εκλεγεί ακόμα και πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσα από μια σειρά μηχανορραφίες που φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα.