ρέθυμνο-κατασχέθηκαν-32-500-κροτίδες-διακ-387492
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.03.2018 | 11:40

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν 32.500 κροτίδες -Διακινούνταν μέσω διαδικτύου

32.500 κροτίδες εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του 26χρονου νεαρού, που διακινούσε κροτίδες και βεγγαλικά μέσω του διαδικτύου.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος κατέχει και εμπορεύεται κροτίδες μέσω διαδικτύου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, συμφώνησαν να του αποστείλει τμηματικά, μέσω μεταφορικής εταιρίας, ποσότητα κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού.

Από αστυνομικούς, παρελήφθησαν τμηματικά την Παρασκευή και το Σάββατο, τα συγκεκριμένα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Μετά από σχετική ενημέρωση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Αθήνα.