προσοχή-στην-βάρης-κορωπίου-πετούν-αυ-437028
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2018 | 10:37

Προσοχή στην Βάρης-Κορωπίου: Πετούν αυγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Άγνωστοι στήνουν ενέδρα, πετώντας αυγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνται στη Λ. Βάρης Κορωπίου, βραδινές ώρες, αναγκάζοντας έτσι τους οδηγούς να σταματήσουν και πιθανώς να τους επιτεθούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mesogianews.gr, χθες λίγο μετά τις 22:00, ένα όχημα με κατεύθυνση το Κορωπί, λίγο πριν το Jumbo, δέχτηκε τουλάχιστον 3 αυγά στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει μερικώς την ορατότητα. Ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα, ελάττωσε ταχύτητα χωρίς να σταματήσει στο παρκινγκ του πολυκαταστήματος, όπου ίσως τον περίμεναν συνεργάτες των δραστών.

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο συμβάν, καθώς το αυγό στο παρμπρίζ, πέραν του αιφνιδιασμού από το θόρυβο, προκαλεί και μείωση της ορατότητας, με κάθε επακόλουθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση υαλοκαθαριστήρων προκαλεί ολική έλλειψη ορατότητας. Αναγκαστικά ο οδηγός θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία του, προσπερνώντας αρκετά το σημείο και στη συνέχεια να καθαρίσει το παρμπρίζ.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν παρατηρηθεί – και στο παρελθόν – παρόμοια περιστατικά. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Α.Τ. Κορωπίου.